Drie veulens in twee dagen!

Op 31 mei 1996 kwam onze Lady ter wereld, inmiddels 26 jaar oud. Zoveel kampioenschappen heeft ze behaald. Het fel begeerde Kroon Super Preferentschap mag ze al jaren achter haar naam schrijven. Wat heeft ze ons een hoop gegeven!

Gisteren is haar 22e veulen geboren, bijna drie weken te vroeg, maar een prachtig zwartbont merrieveulen van Kadar was er na een vlotte bevalling.

Wat zijn we hier blij mee en hoe leuk is het dat Pa dit nog mag meemaken. Zijn trots Lady, hij roept al een paar jaar, het zal wel het laatste veulen zijn. Maar nee een mooie zwartbonte dame is geboren, Quinty

Wat een mooi rijtje nakomelingen, 22!  Op twee merries na hebben alle dochters van Lady een 1e premie. Twee goedgekeurde zonen met een 1e premie, beide definitief.

Stiekem erg trots op dit mooie rijtje nakomelingen van onze Stammerrie Lady ❤️ 

Ook heeft onze kleine vos LouLou een merrieveulen gekregen van Manhatten, een heel klein fijn poppetje. Een klein beetje gehoopt op een vos 😂 Een heel mooi zwart meisje, Roosje genaamd.

Fiorella, ook bijna twee weken te vroeg, Fiorella heeft een prachtig hengstveulen gekregen van Kadar. Zoals “gewoonlijk”, want eigenlijk is dat altijd wel bij haar, zat het pootje terug. Maar Albert is snel en Replay is gezond en springlevend!

Inmiddels hebben we 8 veulens bij de shetten, 6 merrieveulens en 2 hengsten. Havanna en Daisy moeten beide nog veulenen. En dan zit het seizoen er al weer op.

De eerste merrie zijn al weer drachtig, ook onze twee oude Theetantes Promiss en Nikita, na een jaar geen veulen gehad te hebben hadden we deze nu gedekt met  Napoleon en NestorChristina is ook al weer dragend van Auwert.

Heerlijk dat kleine mooie grut in de wei. Met het mooiste cadeau deze week, Quinty!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.