Nelly W. verhuisd naar Friesland

Zo komt er wel eens iemand op je pad die een klik heeft met je paard, wat niet zo moeilijk is met Nel maar toch….

Vandaag is onze Nelly W. (Jouwe 485 x Wolfert 467) verhuisd naar Friesland, een stal leeg. Vreemd, als “1,5 jarige heeft Albert haar gekocht als “projectje”. Kijken hoe ze uit groeit, mee naar de keuring en hopen dat ze ster wordt en als dit dan lukt en het ook nog eens een paard met een gouden karakter is! Dan is het project al geslaagd. 🍀 Trouw, braaf, lief en gelijk dragend van de prachtige Kees 531. Dus ja, komt er een keer iemand voor haar, oke maar zeker geen must want dan blijft ze lekker lopen en wachten we het veulen af. En blijven we gewoon van haar genieten.

Wat hebben we een hoop met Nelly gedaan, wat heeft ze veel geleerd met en van Femke. Die zo veel tijd en energie in haar heeft gestoken. Drie á vier keer per week rijden. Een strandrit, oohh dat kan Nelly wel vond Femke. Waar ik het zo spannend vond met een jong paard. Gaat Femke met volle overtuiging de zee in, wat hebben ze samen genoten!

Talentcup, ik weet niet hoe het werkt, maar wil graag meedoen, zei Femke. Wekelijks lessen bij Corine van de Bunt. Samen hebben ze een hoop geleerd en veel lol gehad.

In je achterhoofd weet je het want ze was een “projectje”  maar met het ene paard heb je net wat meer dan met de andere, en dit was zo’n paard met een gouden karakter, maar ook zeker veel talent. En de wauw factor voor ons. Dan werkt je gevoel niet helemaal mee met je verstand… ❤️

Nicolle Adriaanse kwam met Alies aanzetten die voor het eerst een fries wilde, maar wel een brave lieve merrie. Waar ze ook mee wil fokken en rijden. Ze stapte op Nelly en je kon gelijk zien dat ze een klik had. En ja hoor, vandaag is ze dan ook verhuisd naar Friesland.

We gaan haar missen maar het is ook weer erg leuk om iemand blij te maken met zo’n prachtig paard!

Alies heel veel plezier en geluk met Nelly, en hopen op een prachtig gezond veulen.

📸📸Ingrid Truijens

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.