Nestor is verhuisd naar Erp en nog meer pony’s verkocht.

Afgelopen week hebben we een zeer goed bericht gehad van het stamboek. Nestor van Stal van Aschberg heeft zijn spermaonderzoek goed afgerond! Hier zijn we super blij mee. Deze hengst met zijn zeer goede pedigree kan aan de slag bij Hengstenhouderij van Wanrooij die hem heeft gekocht samen met Ralph van den Crommenacker

Veel  geluk met deze topper!

Ook is Ophelia, dochter van Anastasia en Kizmo, inmiddels verhuisd naar het noorden van het land, ze is verkocht aan Klaas Oudman. Nola heeft ook onze stal verlaten en woont al in Duitsland. Waar ze inmiddels al voor de wagen loopt bij Willy Scheuvers. Ze komt van de zomer nog even naar IJzendoorn om naar de keuring te gaan net zoals Neeltje, Neeltje is verkocht aan Dhr. van Driel. Inmiddels gedekt met onze Napoleon. Neeltje gaat na de keuring onze stal verlaten.

We zitten nog te wachten op twee veulentjes die geboren moeten worden, van Havanna en Daisy. Maar met 6 merrieveulens en 2 hengsten hebben we al een mooi seizoen. De eerste merries zijn weer dragend en ook zijn er weer een aantal afgedekt.