Veulentjes tijd!

Ook bij ons zijn er inmiddels een aantal veulens geboren, heerlijk genieten met dit weer! Het kleine grut treft het er maar mee.

Inmiddels hebben we bij de shetten 5 veulens en helaas 1 dood veulentje. De hengsten zijn ook al weer aan het werk, Napoleon, Kadar, Kotonofico. Aantal gastmerries zijn inmiddels gearriveerd en ook zijn we al weer onze eigen merries aan het dekken.

Bij de friezen zit het er voor dit jaar weer op met drie merrieveulens en zijn de dames al weer geïnsemineerd. Afwachten of het weer gaat lukken.

Rapunzel was ons eerste veulen, een mooie merrie uit Jo-Ann en Manhatten. Ook heeft Hyacinthe een mooi veulen van Manhatten gekregen, Raff. Raff is een mooi klein hengstje met een dondersteen koppie! Beide merries zijn we inmiddels weer aan het dekken met Napoleon.

Helaas heeft onze Merle een dood veulentje gekregen van Manhatten, erg balen! Maar gelukkig niets aan de hand met haar zelf.

Anastasia heeft haar vierde merrieveulen op een rij gegeven genaamd Raya een dochter van Kadar.

Madelief heeft haar eerste veulen, ook een merrieveulen van Kadar, wat een mooie klein ding en wat is ze er trots mee!! Deze dame hebben we Rae genoemd.

Afgelopen nacht heeft Liv een mooi merrieveulen van Manhatten gekregen, Radja. Allemaal die mooie uitstraling waar wij van houden!

Onze mooie lieve trotse moeder Kroon merrie Floor van de Egberdinahoeve heeft vorige week ook een prachtige dochter gekregen, Vaya! Vaya is ook een dochter van Auwert. Wat een uitstraling heeft deze mooie dame. En wat is Floor lief voor haar. En zo trots hoe ze met Vaya in de wie loopt.! ❤️❤️ De dames doen het allemaal erg goed en genieten van het mooie weer! 

Heerlijk genieten!!

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.