Veel nieuws op stal!

Afgelopen zondag hebben wij onze Henriette verkocht, er zijn weer twintig merries dragend voor volgend jaar dus ja, dan zijn er toch weer keuzes die gemaakt moeten worden als je niet meer pony’s wil.  Henriette gaat na de premiekeuring verhuizen naar Dhr. Scheuvens te Duitsland.

Ook onze Lyria is verkocht, dit was dan weer niet echt de bedoeling maar ja we kunnen dit adres niets weigeren. 🙂 Lyria gaat naar Thijmen Dijkhof te Aalst verhuizen

Afgelopen maandag is onze Tuulke na vier weken training bij de Nieuwe Heuvel naar de keuring geweest, helaas heeft ze het felbegeerde ster predicaat niet mogen halen en is deze dag Stamboekmerrie geworden. Maar wat stond ze er mooi op! Wauw! 

En dan ook heel veel pech! Afgelopen zaterdagavond in de wei geweest, niets aan de hand, zondagmorgen in de wei, ook niets aan de hand. Albert ging ’s middags weer het rondje doen en heeft Lilly-Rose in de draad gezeten, overal nieuwe heiningen en nog gebeurt er zoiets!!?? Helaas hebben we haar moeten laten inslapen. Ons mooiste veulen vonden we. Wat waren we blij toen Anastasia weer een merrieveulen had en wat balen we nu en zo triest voor Anastasia, wat mist ze haar veulen.

Nu maar op naar volgende week, onze premiekeuring. Met 28 pony’s richting Kapel Avezaath. Wordt weer een druk maar gezellig weekje van wassen en poetsen!

Lyria van Stal van Aschberg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.