Manifestatie 2017

Na twee regenachtige dagen zijn we weer lekker thuis. Maar wat was het leuk en gezellig!

We hadden zelf drie pony’s opgegeven, Kenzi, Hyachinte en Britt. Deze mochten vrijdag in de baan verschijnen. En wat hebben ze het goed gedaan, onze Kenzi een dochter van Fiorella en Fonseca,  die woensdag nog niet mee wilde lopen hé Jordy! 🙂 Liet zichzelf nu super goed zien en mocht op een mooie tweede plaats opstellen achter een mooi zwart jaarling van Marcel van Haaften.

Onze driejarige Hyachinte (Daisy x Butraqueno), zo relax en makkelijk, heerlijke pony. Ze mocht in een zeer mooie rubriek op kop opstellen. Dus ze mocht zaterdag weer meer terug naar Ermelo.

Britt  (Promiss x Kotonofico) onze charmante dame en wat een mooie rubriek, ze mocht op een mooie vierde plaats opstellen.

Op de zaterdag terug met Hyachinte en Lady met al haar dochters en kleindochters. Jeetje wat een invasie. Maar met de super hulp is dit ook weer goed gekomen.

Hyachinte liet zich super mooi zien met de grote maats kampioenschappen waar de prachtige Xaviera van Stal Langelo mocht opstellen.

En ja, dan wordt het toch wel even slikken, er was een aantal weken gevraagd of wij met onze Lady wilde komen. De organisatie wilde graag een showblok met daarin alle nog in levende Super Preferente merries. Op dat moment erg enthousiast dat je met je stammerrie daarvoor bent uitgenodigd. Maar wat een drukte en geregel is dat. En dan loop je daar in de baan, met Lady & Lyria, Sunshine & Lou Lou, Daisy & Lord, Gentle & Leroy en Hope die in eigendom is van de Familie Dijkhof, Stal de Capreton te Aalst. Hoe trots!! Staan we daar met Pa erbij, die dit toch maar even voor elkaar heeft gekregen om zo’n merrie te fokken! Geen woorden voor, echt geweldig!

We stonden deze dagen ook met onze stand  van Van Asch Hoefverzorging, Stalinrichting & Onderhoud in het Strodorp. En wat was dat leuk! Wat een hoop positieve geluiden! Echt leuk.

Wij kunnen dan ook spreken van leuke gezellige dagen, ondanks de regen. Was erg gezellig mannen en weer bedankt voor jullie hulp en vooral voor het lachen!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.