Ultimo verkocht!

Onze oude man “Timo” is vandaag verhuisd naar zijn nieuwe adres. Wat heeft hij zich laten “horen” dit jaar met zijn nakomelingen. 😍

Een prachtige zoon goedgekeurd, Manhatten van La Mére Anne, zelfde karakter als zijn vader. Wat een heerlijk dier, met beweging waar je echt enthousiast van wordt. Die nu heerlijk ontspannen met Kootje in de wei loopt.

Het eerste jaar dat Ultimo in IJzendoorn kwam en wij hem mee konden nemen naar de keuring, liet hij zichzelf ook even zien. Wat een drafwonder! Helaas was hij toen al te “oud” voor de keuring. Maar wat was dat gaaf wat hij liet zien.

En ja zijn zoon Manhatten kan dat ook! Altijd genieten als je die in de wei ziet bewegen. Zo benieuwd naar de eerste veulens van hem.

En ook de Nationaal Kampioen Middenmaat 2021 is een dochter van Ultimo, Farina van de Veldhoeve de merrie van Arnoud, Leendert en Gerard. Die ook zulke uitmuntende bewegingen heeft. Met zoveel ras en uitstraling!

Soms is het echt wel jammer dat je niet alles kunt houden, maar onze man woont niet meer in IJzendoorn, hij is verkocht aan Marcel Kruitbosch, Edwin van Werven en Jeffrey Haas. Hopelijk gaat hij nog een aantal jaar mee, 18 jaar jong is hij! En ja, echt jong want het is hem niet aan te zien. Hij ziet er nog super uit en gedraagt zich nog steeds als een jonge man. 😊

Heren heel veel geluk en plezier met Timo! 

De stallen staan inmiddels ook weer bijna allemaal vol, deze week komen de jonge hengsten weer binnen. De drukte begint weer.

Er moeten nog een paar hengsten komen en dan kunnen we er weer tegen aan met ons Topteam! 

Op naar december! Hopelijk kan iedereen er weer bij zijn met de hengstenkeuring zodat we er mooie dagen van kunnen maken. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.