Super dagje op de KFPS keuring Midden Nederland

Wat een ongelooflijke verrassing! Het “projectje” van Albert is boven verwachting geslaagd. 🙂

Een aantal maanden geleden kwam Lobke M., via Jan Folmer bij ons op stal. Wat een machtig groot paard met zeer veel behang, sterk in haar bouw. Super beenwerk. En zo’n ongelooflijk gaaf karakter. Wat is dat paard super lief en relax. Echt leuk!

Ooh is wel leuk, laten we maar is kijken hoe ze het op de keuring doet, ze is Kroon dus we hebben niets te verliezen. Dus in training bij de Nieuwe Heuvel en dan was afgelopen zaterdag ook daar de keuring van Midden Nederland.

Wat een mooi terrein is het daar geworden, overal is aan gedacht. Super bodem! En ja dit jaar hebben wij de organisatie van dichtbij mogen bekijken, vrijdags opbouwen en zaterdag mogen helpen. Hoe leuk!! Echt genoten. Wat een team!

“Onze” koele kikker Lobke mocht haar kunsten vertonen. En jeetje hoe deed ze dat! Wat een paard met kracht! Echt zo geweldig, in die prachtige rubriek Kroonmerries, wat een kanonnen van een paarden zeg, Lobke komt in deze rubriek op kop te lopen met een 1e premie, niet te bevatten zo gaaf! Ze heeft een uitnodiging voor de Centrale Keuring ontvangen, zo leuk!! 

Lobke blijft dus nog even in Lunteren om door te trainen voor de CK in september. Nu al zin in!!

En ook mijn grote vriendin Quincy mocht deze ochtend de baan in, jeetje wat een stressbal is Wilkje zeg.  Thuis is ze de rust zelf, altijd relax en zo makkelijk. Zo anders is ze in de baan en op een ander adres.  Steigeren, niet willen stilstaan, binnen drie minuten drijfnat. Quincy deed dan ook gezellig met moeders mee en heeft geen stap gezet. Een mooie tweede premie ontvangen met goede uitleg van de jury en zeer leuk commentaar.

Quincy gaat volgende week gespeend worden en dan maar ontwikkelen en kijken wat de uitgroei is over drie jaar. Weer iets om naar uit te kijken! 

Tja en Lobke, hier moeten we samen toch maar is even voor om de tafel…… Lobke was een projectje, dus om weer te verkopen. Maar hmm, ze is zo leuk, de eerste drie nakomelingen zijn al ster. Dus preferent schap is in het zicht. Zo’n leuk karakter, dragend van Omer. En super relax en makkelijk onder het zadel en voor de wagen. Wie weet blijft ze nog in IJzendoorn…..

Toch die Shetland stallen eruit en paardenboxen erin. Heel goed idee, vind ik. 🙂

Foto’s Ingrid Truijens

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.