Nederlands Kampioenschappen

Het zit er weer op, het keuringsseizoen 2019.

Wat een topdag! Wat hebben wij genoten. Eerst de dagen van te voren, gezelligheid op stal. En dan de dag zelf, lekker vroeg richting de Nieuwe Heuvel in Lunteren. Wij hadden deze dag onze tweejarige vos, Lou Lou bij ons.

Lou Lou is een mooie dochter van Fonseca van Stal Brammelo en onze kroon preferente Sunshine van Stal van Aschberg. Wat een uitstraling en prachtig behang, heerlijk karakter en een super beweging.

Altijd weer gaaf dat je zo’n dag mag meedoen, we mochten op een super mooie 2e plaats opstellen, achter de latere Algemeen Jeugdkampioen.

En wat voor een jeugdkampioen, WAUW! Wat een mooi dier en wat een beweging, zo wil je ze zien! En dan ook nog eens van Wout, super trots zijn we op deze kanjer! Onze hele Topteam heeft weer super gedraaid, diverse kop plaatsen, mee bovenin draaien op zo’n dag. Wat willen we nog meer!? Echt geweldig! En ja, de afterparty….. was weer zeer geslaagd! Na een lange dag en “gekke” avond is iedereen weer veilig en wel thuis gekomen, pony’s weer lekker ontspannen in de wei. We genieten nog even na…..

Het seizoen zit er weer op! Een bewogen jaar voor ons stamboek, maar we denken dat we na zo’n dag als gisteren met zijn allen terug kunnen kijken op een mooie samenwerking, gezelligheid en zeer mooie pony’s in de baan. 

Op naar de hengstenkeuring!

Foto’s Leontien Ruissen

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.