Leuke nieuwtjes!

En we gaan door….. 

We hebben een aantal pony’s verkocht, onder het motto, we willen niet meer pony’s. Eigenlijk alleen maar minder. En dan is het toch erg leuk als al je pony’s een mooi adres krijgen!

Naomy van Stal van Aschberg een dochter van Ultimo en Hyacinthe is inmiddels verhuisd naar Limburg. Ze heeft een mooi plekje gekregen bij Theo Arts.

Kensington van Stal van Aschberg, de planning was om hem te beleren, maar we kunnen niet alles. En tja nu met de friezen moet je toch keuzes maken. Hij is verkocht aan Gert van den Berg, Gert rijd al jaren aangespannen met een oude pony, samen met de buurman. Iets nieuws was dus welkom. We zijn benieuwd hoe onze man het gaat doen voor de wagen!

Nena-Rose van Stal van Aschberg, de dochter van Fons en Anastasia. Eigenlijk was het totaal niet de bedoeling om haar te verkopen. De enige merrie die we nog hebben van Anastasia. Maarja, we kunnen de mannen niets weigeren zullen we maar zeggen….. Ze gaat verhuizen naar Gerard en Leendert van Tuil.

Majah van Stal van Aschberg, de mooie vos dochter van Fons en Tanja. Ze is verkocht aan de familie Kayim. Hier mag ze gezellig bij familie in de wei, onze Guzzi is daar vorig jaar ook heen verhuisd.

Jelmer van Stal van Aschberg, onze draak uit Wilkje en Jouwe is afgelopen zondag verhuisd naar de Nieuwe Heuvel. 

En ook zijn er hengsten voor aankomend jaar verhuurd.

Kotonofico van Stal Brammelo, hij gaat voor het vijfde jaar naar zijn vertrouwde adres in Friesland bij de Fam. de Vries in Opende.

Ultimo van de Heuvelshof, hij is nog steeds bij Geraldine van de Schans waar hij volgend jaar ook weer ter dekking zal staan.

Fonseca van Stal Brammelo gaat voor het eerst onze stal verlaten voor een jaar, hij gaat het dekseizoen 2020 naar Harold Hamer.

Volgend jaar hebben we dus Kadar van de Vijfmorgen en Kizmo van Stal van Aschberg ter dekking staan. Waar we ook de eerste  veulens van verwachten in 2020! Spannend!!

En tja, onze Christina staat inmiddels in Wargea voor de ABFP test, ook een spannende tijd! 

De jonge hengsten staan ook weer op stal en het trainen gaat weer beginnen voor de hengstenkeuring in December! Een drukke maar zeer gezellige tijd met ons Topteam!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.