Nakeuring Bergharen en nog meer nieuwtjes!

Vandaag naar de nakeuring geweest met good old Nikita en haar dochter Noa-Lynn.

Noa-Lynn is een dochter van onze eigengefokte Ilyas van Stal van Aschberg. Aangezien Nikita al op leeftijd is en we genoeg pony’s voor de keuring hadden. Hadden we Noa-Lynn niet opgegeven. Dus mochten ze beide vandaag mee naar Bergharen. Noa-Lynn liet zich top zien en kreeg een mooie veulenpremie. Een mooi resultaat voor Ilyas, alle veulens die naar de keuring zijn geweest ontvingen allen een veulenpremie. Mooi resultaat voor “onze” Ilyas!

Volgende week een gezellige dagje in Lunteren, het Nederlands Kampioenschap. We mogen met onze tweejarige Lou Lou. Een leuke en gezellige dag! Met een schitterende hobby! Wat willen we nog meer!?

Over twee weken komen de jonge hengsten weer op stal, een drukte. Het gaat weer beginnen. Maar met ons Topteam gaat dit weer helemaal goed komen!

En tja, Christina is nog in volle leer bij de Nieuwe Heuvel, ze wordt onder het zadel gereden, de wagen heeft er al achter gezeten. Een spannende tijd en van mij mag het voorbij zijn zodat ze weer lekker naar huis komt, dit gaat nog even duren. Ze wordt door de Nieuwe Heuvel op 28 oktober naar Wargea gebracht, wat een service! En daar verblijft ze dan 7 weken….. ze mag de ABFP test lopen. En dan maar duimen dat dit goed gaat en hopen dat ze het kroonpredicaat in de wacht mag slepen. Spannende tijd!

 

Christina voor de derde keer onder het zadel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.