Manhatten officieel goedgekeurd en nog meer…..

Na het trieste nieuws van afgelopen week, waar we toch nog steeds van ontdaan zijn. En erg balen. Moeten we toch de mooie dingen blijven zien en genieten van het goede nieuws.

Afgelopen week hebben wij te horen gekregen dat onze nieuwe aanwinst, nu officieel, Manhatten officieel is goed gekeurd en een A licentie heeft! Hier zijn we erg blij mee! Hij kan aan de slag.

Ook heeft Hyacinthe een prachtige zoon van Kadar gekregen, een echte kerel genaamd Pepeijn.

Jenthe gaat met haar zoon onze stal verlaten, ze is verkocht. Met zoveel veulens en aanwas moeten we echt keuzes maken. Is nooit leuk, maar we willen onze “ponystapel” een stuk minderen. Onze Jenthe een mooie 1e premiedochter van Butraqueno uit Yvonneke had een hengstveulen van Kadar. Ze gaan beide verhuizen.

Onze Friese dame Wilkje de V. is inmiddels al weer drachtig gescand van Jouwe 485. De eerste weer voor volgend jaar, als alles gezond en wel mag blijven.

Nu is het weer wachten op een aantal merries, vier zijn er de aankomende tijd weer uitgeteld. Nog ruim een weekje dan kan de dekkerij weer beginnen, onze merries lopen nog lekker in de wei en worden ook pas vanaf 1 mei gedekt. 

Dit jaar dus twee hengsten op stal, onze Kadar en Manhatten. 

Manhatten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.