Triest nieuws…..

Vorige week dinsdag is onze stoere kleine vent Kizmo van Stal van Aschberg opgehaald door Edwin van Werven, hij zou hier dit komende seizoen ter dekking staan. Een week later krijg je een telefoontje waar niemand op zit te wachten en waar je geen rekening mee houd. Iets wat je ook niet wilt en waar niemand iets aan kan doen en voor Edwin echt niet fijn is om zo’n telefoontje te moeten plegen. 

Ze hebben Kizmo gevonden in de ochtend, hij heeft met zijn poot in de draad gezeten, alle pezen helemaal af. Strekspier gescheurd, bot beschadigd. Helaas hebben wij onze kleine stoere man, Kizmo moeten laten inslapen. We hebben het gisteren allemaal even moeten laten bezinken, vooral als je dan de foto’s doorgestuurd krijgt. Wat heeft onze man een pijn moeten hebben gehad.

Het tweede jaar veulens is onderweg van hem, in zijn bloei van het leven. Een hengst met toekomst. Waar we vertrouwen in hadden, een pracht exemplaar om te zien. Een gouden karakter.  Zijn stal blijft leeg, hij komt niet meer naar huis……

 

1 Comments

  1. T.W van der Kieft

    wat een enorm triest nieuws is dit,, we wensen jullie sterkte om dit te verwerken..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.