Katootje verkocht en het laatste veulen geboren.

Yvonneke heeft vannacht een merrieveulen van Ultimo gekregen. En wat een leuke dame is Nikki. Een klein veulen met een schitterend koppie. Heerlijke wakkere dame!

En ook weer fijn dat het er weer op zit, we hebben met de veulens een pittig seizoen achter de rug, met drie dode veulentjes en een aantal moeilijke bevallingen. Gelukkig hebben we 14 gezonde veulens en mooi verdeeld. Met 7 hengsten en 7 merries bij de shetten en 1 hengstveulen bij de fries. Bijna alle merries weer drachtig van Kizmo en Kadar, dus ook weer erg spannend wat deze jonge heren volgend jaar gaan brengen! Bariëtte en Christina zijn drachtig van Tjebbe en Wilkje is geinsemineerd door Jouwe, hopelijk gaat dat dit jaar ook nog lukken en mogen we volgend jaar drie veulens bij de Friezen verwelkomen.

En ja, met weer mooie aanwas moet je ook weer keuzes maken. Dus hebben we Katootje verkocht. Mark en Miriam van de Broek wilde een mooie vos en de keus was gevallen op Katootje. erg leuk en mooi dat ze dan toch weer bij actieve fokkers terecht komt. Katootje is drachtig van Phin Phin

Mark en Miriam, veel plezier en geluk met Katootje!

Nu weer richting de premiekeuring, weer een spannende en leuke tijd. Genieten van onze mooie hobby!

Katootje van Stal van Aschberg, Fonseca v. Stal Brammelo x Britt v. Stal v. Aschberg

   

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.