Fonseca weer thuis

Yes, onze kleine kampioen is ook weer thuis na een dek seizoen logeren bij Harold Hamer. Erg leuk om de verhalen te horen hoe onze draak is. Maar hij is super verwend en ziet er top uit! Volgend jaar gaat Fons ook weer naar Harold Hamer, zijn we weer erg blij mee. Altijd fijn als je je hengsten op een goed adres kan/mag plaatsen.

Heerlijk altijd als al de hengsten weer thuis zijn, althans thuis…. ze lopen allemaal heerlijk in de wei te genieten van hun rust.

Aankomende week komen de jonge hengsten thuis voor de hengstenkeuring in December, dus dan staan de stallen weer bomvol met 25 hengsten. Wij hebben dit jaar zelf geen hengst, ook weer apart….. Benieuwd wat het dit jaar wordt, zo anders dan “normaal”. Eigenlijk totaal geen leuk jaar voor niets en niemand niet, maar ook voor onze mooie hobby niet. Elk jaar kijken we toch weer uit naar de hengstenkeuring, of je nu meedoet, of gewoon kijken, of is je oog op een jonge hengst gevallen, het gezellige praatje met de andere pony fokkers. Nee er is niets aan, het klopt je gezondheid is het belangrijkste wat er is. Maar jeetje wat missen we deze dagen!

We gaan weer ons best doen om de hengsten er zo goed mogelijk voor te zetten met ons team! En hopelijk kan het op wat voor manier ook gewoon doorgaan.

Fonseca van Stal Brammelo

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.