Metske van Stal van Aschberg een 1e premie!

Afgelopen woensdag was de veulenkeuring bij de Nieuwe Heuvel in Lunteren. De zondag ervoor hebben we dan ook Christina en Metske daar heen gebracht om klaar te maken. En dan is de dag daar, ze zagen er beide top uit, lekker wakker van een aantal dagen op stal staan. En ik alleen maar blij dat ze ’s avonds weer lekker mee naar huis mochten. 🙂 Floor staat ook al een aantal weken in Lunteren om door te rijden, dus het is al “stil” op stal.

In de middag mocht Metske haar kunsten vertonen, maar wat een trots voel je als je ze beide aan ziet komen lopen. En jeetje wat is Chris toch een verschijning in de baan! Dan krijg je toch wel kippenvel en sta je te glimmen van trots! Echt zo ongelooflijk gaaf! Onze Koningin met haar Prinses!

Thuis denk je, een tweede premie moet toch wel kunnen. Qua type mag ze wel gezien worden en dat leuke koppie met die eigenwijze blik. Maarja echt wel heel erg voor beoordeeld natuurlijk. Maar ze deed het super, ze liet zich goed zien, vond het allemaal vreemd. Dan zie je dat ze een oranje lintje pakken, nee dat zal toch niet. Maar echt! Onze Metske kreeg een eerste premie! Wat ongelooflijk gaaf, trots en echt super leuk!

Ze blijft lekker lopen en maar is kijken wat de uitgroei is van deze mooie dame. Volgende maand mag ze met Marichje in de nieuwe stal die in aanbouw is en worden ze beide gespeend.

Wat een ongelooflijke leuke mooie hobby en hoe trots kan je zijn! Elke morgen als ik de stal in loop, loop ik al te glimmen en genieten. Mijn droom is werkelijkheid en Albert, die geniet heerlijk met mij mee. 

Team de Nieuwe Heuvel, weer super bedankt voor de goede zorgen, echt super wat jullie er allemaal voor doen! 

Foto’s zijn gemaakt door Ingrid Truijens, erg leuk weer Ingrid! Bedankt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.