Zico en Wesley verkocht!

Het jaar begint verrassend bij ons. Zo heb je nog vier oudere hengsten en zo nog maar twee!

Vorig jaar was al besproken dat Zico voor het dekseizoen 2016 verhuurd zou zijn en naar de Familie Spoeltman te Gendt zou gaan. En nu is hij dan ook nog eens verkocht na dit dekseizoen! Zico gaat verhuizen naar de Familie Hans Hendriks uit Lierop! Wat zijn we blij met dit adres! En wat leuk en spontaan kan alles lopen. Zelf hebben we nog een aantal mooie 1e premie dochters van Zico in de wei waar we weer mee verder kunnen. Aankomende winter hopen we nog een jonge hengst te kunnen laten zien.

En ja, ook onze Wesley gaat verhuizen! Wesley is ook nog verhuurd voor het dekseizoen 2016 en gaat een aantal maanden naar Bavel naar Stal de Toekomst van Ruud van Raak. Maar ook Wesley is verkocht en gaat na dit dekseizoen verhuizen naar Stephanie van de Kooy. Ze had al een aantal keer gevraagd om Wesley, Zelf kunnen we erg weinig met hem aangezien hij uit onze mooie stammoeder Lady komt en hebben we nu dan toch maar de knoop doorgehakt en we denken dat het daar helemaal goed gaat komen met onze bonte topper!

Voor ons is dit ook allemaal erg verrassend, maar we houden erg van het fokken met jonge hengsten en dat is toch echt wel een uitdaging. Wesley en Zico zijn allebei definitief goedgekeurd en als er dan zulke adressen op je pad mogen komen die onze kanjers graag willen hebben moet je toch een keer de stap zetten!

We hopen, maar eigenlijk weten we wel zeker, dat deze twee toppers het bij Hans en Stephanie net zo goed mogen gaan doen als bij ons! Ze hebben een hoop gebracht in IJzendoorn!

Wesley van Stal van Aschberg

Wesley van Stal van Aschberg

Zico van de Kuiperij

Zico van de Kuiperij

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.