Prue, Paige en Pepeijn geboren!

We hebben een druk en pittig weekje achter de rug, dus vandaar even drie veulens tegelijk. 🙂

We hebben twee prachtige dochters en één zoon van Kadar erbij. Wat een koppies met uitstraling en die halsjes! Net zoals bij papa Kadar.

Onze 23- jarige Kroon Super Preferente dame Nikita heeft haar 20e veulen gekregen! Een mooie dame, genaamd Prue. Wat een fokmerrie! Dit jaar was de bevalling wat lastiger. Het hoofdje zat terug geslagen. En een knappe stevige rug in het veulen, dus we moesten even goed helpen. Maar gelukkig alles goed en gezond! Ook heeft onze Faith een mooie dochter gekregen genaamd Paige, hierbij heb ik even onze handige buurman moeten bellen. Pootje zat terug en dan ben je alleen thuis…. Gelukkig kwam Arnold en heeft onze Paige gezond ter wereld gebracht. Echt fijn zo’n buurman die dan altijd klaar staat. Beide zijn mooie dochters van onze reserve  kampioen Kadar van de Vijfmorgen.

En Jenthe, de altijd relaxe dame heeft een prachtige zoon van Kadar gekregen, Pepeijn. Een hengst met mooie oprichting en ook weer dat mooie hoofdje, iets waar we zo van houden.

Nu het weer nog wat warmer en dan kunnen we helemaal genieten van het jonge grut in de wei!! 

Ook heeft afgelopen maandag het bevruchtingsonderzoek voor Manhatten plaatsgevonden. Albert en Toon zijn hier samen geweest. Dus nog even afwachten, spannend! Toon heeft gelijk onze Ultimo mee genomen, die mag dit jaar gezellig bij de mooie merries van Toon in de wei. Succes met deze kanjer! En vergeet die knuffels niet…..

Ook is Kizmo al voor het dekseizoen verhuisd naar Edwin van Werven en Marcel Kruitbosch, waar hij dit jaar ter dekking staat. Stal de Veenenburg en Stal de Vijfmorgen, jullie ook succes met deze kleine brutale aap.!

Foto’s volgen nog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.