Nieuwe aanwinst!

Hoe gaaf is dat! Probeer je al vanaf de zomer te “onderhandelen” om deze schitterende merrie naar IJzendoorn te krijgen. En nu komt ze naar IJzendoorn!

Ik ( Joëlle) was/ben helemaal weg van Hanneke van “De Heul”, maar kreeg het niet voor elkaar bij Gerrit. Ze heeft zo’n uitstraling, mooi sprekend hoofdje en ik vindt haar prachtig in belijning en ze kan ook nog eens super bewegen. En ja de kleur! Ben ik helemaal weg van.  Ben verliefd!

En dan krijg je op eens op je verjaardag een doosje ingepakt, zit daar het paspoort en papier in van Hanneke! WAUW!! Ik ben nog steeds van slag en super trots! Deze mooie dame heb ik gekregen! Echt geweldig!

Ik weet nog steeds niet wat ik moet zeggen en de tranen springen nog steeds in mijn ogen, zo blij en trots ben ik met mijn Hanneke!

Super bedankt lieve Gerrit en Ineke!

Hanneke van "De Heul"

Hanneke van “De Heul”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.