Hengstenkeuring midden en grote maat 2016

De eerste dag zit er weer. Met tien hengsten richting Marienheem waaronder eentje van ons zelf. Wat we thuis verwachtte is uitgekomen. De mooie zwartbonte Hidde van de Schanshoeve van Geraldine en Ad van de Schans is goedgekeurd!

Een mooie grote maats zwartbonte hengst, wat een heerlijk dier en wat is hij gaaf! Een super mooi papier die goed bruikbaar is. En hoe gaaf hij is een zoon van “onze” Bentley van Stal van Aschberg. Yes! Dus eigenlijk zijn we hier erg trots op!

Geraldine en Ad, van harte gefeliciteerd! 

En ja, wat we niet verwachtte en ook niet naar op zoek waren…. is dan toch weer gebeurt! Weer een uitdaging erbij! Koos kwam ’s morgens al, hij was helemaal gek van Hunk van de Belschuur. We hadden hem nog niet echt goed gezien, dus Albert kijken. Inderdaad een mooie hengst. Dan toch maar even babbelen.

En ja, als alles goed mag gaan komt Hunk naar IJzendoorn! Samen met Koos, Stal de Spoorlijn hebben we Hunk gekocht. Een mooie echte middenmaats hengst,  met machtige bewegingen! Mooie houding, een mooi hoofdje. En dan ook nog eens een mooi papier. Zo komen dingen toch onverwachts! Erg gaaf!

Op naar zaterdag, rustig dagje met vier mini’s. We gaan er weer voor met ons Topteam!

Foto’s volgen nog.

Hieronder een gave foto van Hannibal, drafwondertje! Thanks Arianne, ze zijn gaaf!

hannibal

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.