Nationale Bontenkeuring 2018

De bontenkeuring zit er ook weer op. En wat is het weer super gegaan! 

Drie pony’s bij ons. Moonlight, Havana en Gentle. Maar er stonden er weer knap wat op stal! Koos had zijn twee mini’s bij ons staan. En Rob en Wanda Hopman deden dit jaar ook voor het eerst mee met drie pony’s, die bij ons op stal stonden. Dus weer een gezellige drukte geweest deze week.

Luna is zo druk geweest met haar Havana, poetsen, wassen, stiekjes in de manen. Echt zo mooi om te zien die twee! Havana is zelf veel te dik en geeft nog maar weinig aan haar veulen, wat je goed kon zien. Maar dat maakt niets uit als je Luna bezig ziet met die twee.

Helemaal zelf voorgebracht! Wat was ze trots! Moonlight kwam op de tweede (tevens laatste) plaats en Havana mocht op een nette vierde plaats opstellen. 

Gentle mocht als laatste de baan in, wij zijn altijd weg van haar. Ze mocht op kop opstellen! En werd ook nog eens Grote Maat Kampioen! Echt super gaaf!

Koos had twee pony’s bij hem, Liefke van de Spoorlijn en Helene van de Spoorlijn. Allebei de dames mochten op kop! Waarbij Liefke Mini Jeudgkampioen werd en Helene mini kampioen! Toppers!

Sietse had twee merries bij hem, Havannah van de Vissershof en Helga van het Hoogheem. Waarbij Havannah op een mooie eerste plaats mocht opstellen en Helga op een mooie derde plaats!

Rob en Wanda hadden twee mooie veulens van hun hengst Hidde ben zich, een mooie derde en vierde plaats. En Kadrie mocht ook al op kop!

Fam. Dijkhof had “onze” Lyria bij hun. Een halfzusje van Gentle, ze begon mooi op kop maar eindigde op de tweede plaats.

Wat ook erg leuk is, onze dame Eline van Stal van Aschberg, die we verkocht hebben aan Reinanda Haverkamp is Kleine maat kampioen geworden en hierna sleepte ze ook nog het dag en ere kampioen in de wacht! Dus best wel een beetje trots!

Dus al met al! Ons team heeft zich top laten zien! Het was weer een gezellige en leuke dag!

De gehele uitslagen kunt u vinden op de website van de Nationale Bontenkeuring

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.