Lente in aantocht!

De mooie tijd komt er weer aan, VEULENTJES en LAMMETJES! LENTE!

Altijd weer spannend maar ook altijd weer mooi en het blijft een wonder! 🍀

Als eerste komen de lammeren bij onze 7 bonte schapen, eind maart worden deze verwacht. Leuk dat gedartel in de wei met dat bonte spul!

Begin april verwachten we de eerste veulens.

Onze Christina komt bij de friezen als eerste, begin april. Ze heeft al een poosje zwangerschapsverlof. Ze is ook erg zwaar van de dracht. Ook dit jaar verwachten we bij haar een veulen van de prachtige Auwert 514. We zijn nog steeds erg blij met Vajén, dus best wel vertrouwen dat er een knappert uit komt. Floor is begin uitgeteld en verwacht voor het eerst een veulen van Tiede 501. Nieuwe combi, kijken of onze verwachting uitkomt. Spannend! Als alles maar gezond geboren wordt en gezond blijft! Na vorig jaar, toch knap buikpijn. Maar we gaan er weer voor.

Dit jaar verwachten we de eerste veulens van onze stoere bink Napoleon II en Nestor. Spannend weer de eerste veulens van de jonge hengsten. En stiekem hoop ik op een paar mooie zwartbonten….  Onze Kadar en Manhatten, vorig jaar erg blij met de veulens. Maar ook weer spannend wat deze twee mannen weer gaan brengen! ❤️

Dit jaar staan Kadar, Napoleon en good old Kotonofico weer in IJzendoorn ter dekking. Mijn grote, kleine vriend Fonseca is weer verhuurd, gaat straks weer logeren voor een paar maanden. En Nestor gaat naar zijn mede eigenaar Ralph.

Vooralsnog, spannende tijd en “geduldig”wachten op onze lammetjes en veulens van 2023! 🍀🍀🍀🍀🍀

Fonseca

Napoleon

Nestor

Kadar