Gepetto en Gamble verkocht!

Dan ben je eerst super trots dat er twee hengsten uit je stal goedgekeurd worden maar dan begint het luxe probleem. Aangezien allebei de heren uit onze eigen merries komen en we nog veel mooie jeugd hebben lopen van Butraqueno kunnen we zelf niet echt veel met Gepetto en Gamble. Ze zijn dan ook allebei onder voorbehoud van het bevruchtingsonderzoek verkocht. En we zijn van mening dat allebei de mannen een super adres krijgen.

Gepetto gaat naar Mierlo verhuizen en wel naar Stal de Bekelaar van Martien van Dijk. Onze kleine patser mag bij Martien mooie kleine maats merries bedienen.

Gamble is dan weer een verhaal apart, we hebben steeds gezegd, goedgekeurd of afgekeurd hij gaat mee naar huis! Ja, hij is mee naar huis maar wel met een deklicentie! Van de herfst kwam Marcel Kruitbosch al kijken en ja die wilde hem wel huren en zelf kunnen we er maar een stuk of vier dekken en verkopen wilde we hem niet dus verhuren naar een goed adres was zeker een optie! Dus afspraak met Marcel mocht hij er komen dan komt hij naar jou. Maar nooit verwacht dat er zoveel vraag zou zijn en dan ook nog eens naar zo´n mooie fokstal! twijfel, wat willen we…. verkopen of toch niet. Alles op een rijtje gezet en naar twee van zulke adressen tja….

Even met Marcel en de Familie van Oers om de tafel en ja, Gamble is ook verkocht! In overleg gaat hij dit jaar naar Marcel en dan brengen wij een aantal merries en de familie van Oers een aantal en dan na dit dekseizoen gaat hij verhuizen naar Lepelstraat. Want Gamble is verkocht aan de Familie van Oers en voor dit jaar verhuurd aan Marcel. Nooit verwacht maar zo zie je maar! We houden van eerlijke afspraken en als je dan tot zo´n oplossing komt kan het niet beter!

Top adressen voor onze kanjers!!

Maat: 102 cm Geb. datum: 01-05-2013 Status:

Maat: 0.91 cm Geb. datum: 07-05-2013 Status:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.