De Nationale Bontenkeuring 2014

Onze eerste keuring van het seizoen zit er al weer op! En hoe, we hebben een super begin gehad. Gisteren was de Nationale Bontenkeuring in Scherpenzeel, dit voor het eerst. Wat een mooie ruime en lichte manege, echt super!

We hadden maar drie pony’s opgegeven, we moesten eigenlijk al om drie uur weg, dit ivm een BBQ die we hadden. Maar jeetje wat is het lastig om weg te gaan als je op een gezellige dag hebt en dan ook nog je pony’s achter laten…… Maar Gerard en Gijsbert hebben ze weer netjes thuis gebracht en op stal gezet! Toppie mannen!

We hadden Grease, Gentle en Eline bij ons. De drie dames lieten zich weer super zien!

Grease mocht als eerste de baan in, Grease is altijd sloom, relax net zoals haar moeder Bailey, maar mevrouw moest de baan in en was toch wel erg druk voor haar doen! Maar uiteindelijk liet ze zich super zien. Grease mocht op kop opstellen!

Gentle was ook wat drukker dan normaal, maar ook zei liet zich perfect zien en wat een mooie houden heeft deze jonge dochter van Lady! Echt mooi! Ook Gentle mocht op de eerste plaats opstellen!

Twee jonge Butraqueno’s! Mooi zwartbont, jonge hengst en dan al zo beginnen!! Geweldig! Echt erg leuk!

Eline liet zich mooi zien, maar wat een rubriek! Echt leuk dat er zulke mooi bonte pony’s zijn in Nederland. Eline liep op een mooie derde plaats!

Dus wij mogen praten over een mooie, leerzame en gezellige dag!

Op naar volgende week! Zomerkeuring! Mooie oefeningen voor onze jeugd!