Corona keuring, Nikita Kroon SuperPreferent!

Een raar jaar zo, en echt een stuk minder leuk. Maar gezelligheid moet je zelf maken en dat is zeker gelukt vandaag.

Zelf hadden we 7 pony’s bij ons, maar met met ons Topteam was het weer een drukte. Koos zijn twee driejarige, de twee pony’s van Jordy, een driejarige van Gerard en Gijsbert, driejarige van Frank en twee van Gerrit en een driejarige merrie die we vorig jaar al verkocht hadden aan Leun en Melissa was het toch een drukte op stal.

Wat heeft onze Fonseca het super gedaan! Zes eerste premies dochters, echt geweldig! Echt gaaf!

Wij hadden vier driejarige merries bij ons voor de stamboek opname en primering.  Dit ging super! Onze kleine mooie vos, Lou Lou van Stal van Aschberg (Fonseca), wat is ze gaaf. Ontving een mooie eerste premie. Onze Liv van Stal van Aschberg, de eerste driejarige van Gamble, ons oogappeltje. Ook Liv ontving een mooie eerste premie. En zo gaaf!! Lindsey van Stal van Aschberg, een dochter van Fonseca en onze Good Old Nikita van Stal van Aschberg, ook zij ontving een eerste premie. En mede hier door is onze Nikita KROON  SUPER PREFERENT geworden! De moeder van onze Gamble van Stal van Aschberg, en zoveel mooie dochters. Wauw! Wat ongelooflijk gaaf is dat! Naast Lady nu ook Nikita Kroon Super Preferent. Echt geweldig! Hier zijn we zo ongelooflijk blij mee, 22 jaar jong een mooi hengstveulen aan de voet van Kadar en ze is ook weer drachtig van Kadar. Onze Larah van Stal van Aschberg ( Fonseca) ontving een mooie tweede premie. 

Twee veulens hadden we opgegeven, Oceana van Stal van Aschberg, een dochter van Hyacinthe van Stal van Aschberg en Kadar van de Vijfmorgen, een drafwonder. Wat kan die lopen zeg. Een lust om te zien. Ze ontving een veulenpremie. Odelia van Stal van Aschberg ook een dochter van Kadar uit onze Fiorella van Stal van Aschberg. Ook zij kreeg een veulenpremie. 

Noa-Lynn van Stal van Aschberg een dochter van Ilyas van Stal van Aschberg en Nikita van Stal van Aschberg. Gisteren nog niet mee willen lopen en zo’n lekker pittig karakter. Maar wat is ze leuk, ze ontving een enterpremie.

De merrie Lenthe van Stal van Aschberg (Fonseca x Promiss) die wij vorig jaar verkocht hebben aan Leun en Melissa ontving een mooie tweede premie.

De twee merries van Gerrit, die er helaas niet bij kon zijn, toch wel erg stil als hij er niet bij is om ons te ondersteunen en de mannen in bedwang te houden. 🙂 Maar zijn Lotte (Cas van Hôgh Schaik) en Lianne van “de Heul” (Kotonofico van Stal Brammelo) ontvingen beide een nette 2e premie.

Koos had zijn twee mooie merries bij hem, Lindsey en Lotus van de Spoorlijn, beide ontvingen ze een 1e premie met een monsterscore van 90/90. Beide zijn ze dochters van onze Fonseca.

Loïs en Kaylee van Stal Arjo (Fonseca) van Jordy ontvingen beide een mooie tweede premie.

De kleinste dame, Larah van de Casterhof (Winningmood van de Toom) van de Gebr. van Gessel ontving ook een mooie tweede premie.

La Fleur van de Amstelhof, Perigueux van Isala, de merrie van Frank ontving een mooie eerste premie.

Kandy van Stal van Aschberg, een vierjarige dochter van Fonseca, die we vorig jaar verkocht hebben aan de Gebr. van Tuijl ontving ook een mooie eerste premie. Ook Lurberry van de Brouwerij (Perigueux van Isala) van Arnoud en gebr. van Tuijl ontving ook een eerste premie.

Ook Wout heeft met zijn mooie merries een super score gehaald, allen een 1ste premie! Sietse met zijn mooie Dakita, blijft een schitterende verschijning, ook weer een mooie 1ste premie!

Dus ja, wij hebben een super dagje gehad, en echt zo supertrots op onze Nikita, vandaag weer twee dochters geprimeerd, Kroon Super Preferent! Echt zo mooi! TROTS!

Vanmiddag gezellig met zijn allen gegeten, gedronken. Je moet er in deze tijd toch wat van maken, wij hebben genoten ondanks dat het een “vreemde keuring” was. Hopelijk volgend jaar weer op de gewone manier. Maar mooi dat het zo in ieder geval kan.

Mannen weer bedankt voor de hulp en gezelligheid!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.