Christina weer thuis!

Een zeer spannende tijd achter de rug, zo verhuisd Bariette naar Amerika en zo heb je de koningin in de kliniek staan.

Anderhalve week geleden vond ik Chris een beetje traag, de dierenarts gebeld, ze was wat koliekerig. Dus spuiten, helaas heeft dat niet mogen baten en moesten we dezelfde dag naar de Lingehoeve in Lienden. Haar darm was “gekanteld”, ze kreeg paraffine en moest “vasten”.  De zaterdag erna was ze weer alert en goed wakker. Darm lag weer goed,  ze gingen weer rustig aan opbouwen met voeren.

Helaas heeft ze een darminfectie erover heen gekregen en is het een poosje kritiek geweest, zeer hoge koorts. Ik ben wel vier/vijf keer op een dag naar Lienden gereden, wat een geduld hebben die mensen met zo’n stressbal als ik. Iedereen kan dan zeggen, het is “achter” en niet in huis, je verstand weet dat ook wel. Maar dat gevoel was er niet, niet slapen, niet kunnen eten. Wat kan je kapot zijn als je, je mooie lieve koningin, je trots zo ziet staan en zo veel pijn ziet hebben. 

Na 13 dagen in de kliniek in Lienden is ze weer thuis, staat ze weer lekker op haar eigen stalletje naast haar moeder Wilkje. We moeten alles natuurlijk nog goed in de gaten houden, voorzichtig weer gaan opbouwen met voeren en weidegang. Wat heeft ze veel ingeleverd qua conditie. Het lijkt nu weer allemaal in orde, qua ongeduldigheid is ze weer helemaal terug en staat ze weer als de koningin op stal!

Duimen dat alles goed blijft gaan, maar voor nu, heerlijk weer thuis en zijn we positief gestemd! En ik ben niet uit de stal weg te slaan…… moet denk ik weer even vertrouwen krijgen dat ze in orde is. 

Onze trots! 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.