Butraqueno verkocht.

Jeetje. nooit verwacht! Maar soms gebeuren er wel eens dingen die je niet kunt weigeren.

Onze kanjer Butje, heeft een nieuw adres gekregen. Dit was zeer zeker nog niet de bedoeling! Albert kapt altijd de pony’s bij Lucas van der Valk en af en toe komt er natuurlijk wel eens iets ter sprake. Een aantal weken geleden heeft Lisa wel eens tussen neus en lippen door gevraagd, willen jullie Butraqueno niet verkopen? In het begin was het stellig nee! Totdat Lucas zelf op belde, ja en dan kan je soms niet weigeren. En dat het dan in een keer zo snel gaat…… echt niet leuk.

Afgelopen vrijdag hebben we onze kanjer weggebracht, Lisa en Lucas stonden met zijn tweetjes al te wachten. Butje in een mooi wei bij een merrie die al drachtig is van hem. Hij was gelijk het heertje!

Butje, heeft bij ons erg veel gebracht, super mooie veulens, de uitgroei kijkt ook erg goed. We zijn hier zeer tevreden over! Aankomend jaar de eerste driejarige. Hij komt er wel! Maar jeetje wat zullen we onze knuffelbeer gaan missen! Wat een makkelijke hengst is hij! Alles kan je ermee.

Zijn bordje hangt nog op de staldeur, we moeten toch nog even aan het idee wennen. Gelukkig weten we dat hij een super adres heeft, en Lisa gaat goed voor hem zorgen.

Wij hopen, eigenlijk weten we het wel zeker, dat Butje het net zo goed mag doen als bij ons!

Lucas en uiteraard Lisa, heel veel plezier met onze kanjer!! Enne hij is erg veel gewend aan knuffels…..die absoluut niet vergeten te geven!

Butraqueno

Butraqueno