Zomerkeuring 2018

Gisteren zijn wij ook met drie pony’s naar de zomerkeuring geweest. Een gezellige en mooie dag!

Larah, Lou Lou en Katootje mochten mee. Alle drie dochters van Fonseca. Vrijdag uit de wei gehaald en niet mee willen lopen. Alleen maar springen, dus deze dag is een mooi leerproces geweest. 

Larah (Whitney) mocht op kop, maar liep zeer gespannen. En Thijmen Dijkhof had zijn merrie La Vina bij hem en haalde ons in en mocht op kop opstellen. Topper! La Vina is ook een dochter van Fonseca.

Hiernaar mocht onze Lou Lou (Sunhine), wat een mooi klein maatje, en een gave kleur. Ze startte op de vierde plaats, ook erg druk met stappen maar ging het steeds beter doen en mocht uiteindelijk op kop opstellen.

Onze tweejarige Katootje (Britt) ook zo’n lekkere drukte maker. Maar zeer veel geleerd, en mocht op een mooie derde plaats opstellen. 

Dus super gegaan!

Vanuit ons TopTeam hadden Gijsbert en Gerard ook drie pony’s bij zich. Lara van de Casterhof                          (Winningmood van de Toom), Kimberley van de Casterhof (Eldorado van de Casterhof) en Kathleen van de Casterhof (Kotonofico van Stal Brammelo). En ook super gegaan, Lara op een mooie derde plaats, Kimberly op een tweede plaats en Kathleen mocht opstellen als kleine maats jeugdkampioen!

Sietse had vier pony’s bij hem, Moonlight van de Vissershof (Fonseca van Stal Brammelo), Moonlight mocht op kop opstellen. Kealey van de Vissershof (Enrique van Gelre) was echt in topvorm, schitterende merrie. Ze mocht dan ook op kop opstellen en werd Algemeen Jeugdkampioen! Juultje van de Vissershof (Komeet van de Amstelhof) mocht ook al op kop opstellen in de middenmaat en ook Anoeska van Stal van Aschberg mocht in de andere groep middenmaat opstellen op kop. En Juultje werd Dagkampioen van de zomerkeuring!

Na een succesvolle dag naar huis en nog even met zijn allen een gezellig feestje gemaakt! 🙂 

Op naar de bontenkeuring volgende week in Scherpenzeel!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.