Tweede veulen van Gamble geboren op stal!

Na twee weken de melder om gehad te hebben heeft dan eindelijk onze Faith geveulend. Gelukkig waren we erbij want een pootje zat terug en het is haar eerste veulen, ze heeft ook knap moeten werken. Maar we hebben een merrieveulen van Gamble bij Faith! Zijn we helemaal blij mee! 

Naam en foto komen nog. 

Het was sowieso een druk weekend, Rob en Wanda Hopman hebben twee merries gebracht om te veulen. Afgelopen week hebben ze een mooi merrieveulen van Fons gekregen en afgelopen nacht kregen we telefoon, Albert moest even naar Gijsbert want Gigi Amor was aan het veulen en ook een pootje terug. Gelukkig alles goed gegaan en heeft GA een mooi klein hengstveulen van Fons gekregen. Albert was nog onderweg naar huis en het alarm ging af, pony van Rob en Wanda was ook bezig. Dus ik ook maar de kleren aan en naar buiten. Fenna heeft een mooi klein zwart hengstveulen van Kootje gekregen.

Het laatste schaap, Betsy heeft ook een mooi ooilam gekregen, dus nu 6 lammeren bij vier schapen. Die zijn weer klaar en kunnen lekker groeien in de wei!

Zo zijn de nachtjes wel kort….. maar ook weer erg leuk!

Gisteren is ook Kootje gehaald, hij is voor een aantal maanden verhuisd. Stil hoor op stal! 

En ook nog een ritje naar Lepelstraat gehad om een aantal merries naar Gamble te brengen. WAUW!! Wat ziet hij er goed uit, wat loopt hij daar mooi in het koppel. Prachtig om te zien!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.