Stamboekopname

Bij ons zit  de stamboekopname er weer op. Een gezellige drukte, mooi weer! Met goede hulp van onze mannen liep alles als een trein!

Wij hadden drie dochters van Butraqueno waaronder Genevievé, Gentle en Gwen. Een dochter van Bentley, Guzzi. Alle drie de dames mooi opgenomen in het stamboek. Genevievé is met 105 cm opgenomen. Gentle met 103 cm, Gwen met 0.98 cm en Guzzi met 0.95 cm.

Maar ook erg leuk, Gladdys en Grease, Gigi Amor waren vandaag ook weer even op hun oude stal in IJzendoorn.

Gladdys, een dochter van Zico x Chér, die een super adres heeft gekregen bij Bart en Ella Dijkhof! Heerlijk om je pony zo mooi terug te zien! Ze is met 0.95 cm. opgenomen. En dan Grease onze bonte dame, een dochter van Butraqueno x Bailey, deze dame is vorig jaar naar Jos en Willemien Duijnhoven verhuisd. En ook Grease stond er top voor en is opgenomen met 0.95 cm. En dan Gigi Amor van Gijsbert van Gessel, ons raskikkertje! GA zoals ze genoemd wordt, is een dochter van Anastasia x Butraqueno, GA is opgenomen in de kleine maat 0.92cm.

En ja ook nog twee dochters van Cas van Hôgh Schaik zijn opgenomen, schitterende kleine maats merries van Gerrit van de Bovenkamp! Weer mooie opvolgers voor zijn Belle en Fleur!

Koos de Klein had zijn merrie ook bij ons op stal staan, een mooie Berno van de Pelgrim, ook zij is in de grote maat opgenomen.

Nu op naar de eerste veulens!

Gentle

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.