Salina verkocht!

Na heel lang denken, had ik besloten om Salina te verkopen. Moeilijke beslissing. Maar ik rijd haast nooit meer. En het blijft toch kriebelen…. dat fokken! Niet alleen met de shetten maar toch ook echt met een Fries. Salina was een super lieve brave merrie en is als jaarling bij ons op stal gekomen. Zoveel mee gedaan echt een kanjer. Maar zelf is ze helaas nooit ster geworden dus met de fokkerij kon je niet zo veel met haar. Dus een aantal  maanden geleden te koop gezet. En ja hoor, ze is afgelopen week verhuisd naar Roosendaal. Daar krijgt ze veel meer aandacht en wordt ze lekker vaak gereden en wie weet nog een wedstrijdje ook!

Het is echt even lastig en moeilijk om afscheid te nemen, de stal is leeg. Niet meer het ongeduldige van mevrouw als het te lang duurt voor ze naar buiten mag. Het lekker knuffelen. Maar ze heeft een lieve nieuwe eigenaar waar ze volgens mij erg verwend gaat worden!

Voor mij komt er een nieuwe uitdaging met de tijd, lekker rustig op zoek naar een veulen of jaarling/tweejarige. Om het keuringstraject mee in te gaan en wie weet mee te gaan fokken!

Neemt niet weg dat we mijn trots Salina niet gaan missen!!

Salina Stall Kleine Heide

Maat: 1.57 cm.
Geb. datum: 17-04-2005
Status: Stamboekmerrie 2009