Promotiedag Jong NSPS

De eerste “keuring” van het jaar zit er weer op. Een leuke dag, super georganiseerd en gezellig!

Luna wilde graag meedoen met Grease, Grease is een pony die zo makkelijk is en Luna overal volgt. Ze heeft dan ook echt vertrouwen in haar. De buurmeisjes Pien en Marieke wilde ook weer graag meedoen, Pien hadden we opgegeven met Fyenne en Marieke met Gigi Amor. Wat waren alle drie de pony’s braaf en rustig.

Luna mocht met Pien de spits afbijten, samen zaten ze in de groep t/m 10 jaar voor de stoelendans. En zo gaaf! Luna werd “Nederlands Kampioen stoelendans met de pony aan de hand” wat een stralend koppie had ze, zo trots! Wat deed ze het goed samen met Grease. Pien werd netjes vierde met Fyenne.

Marieke mocht als eerste de baan in met Gigi Amor, ze zaten helaas alleen in de rubriek. Maar wat deden ze het samen goed! Echt een super duo! de tweede beker was binnen.

Luna mocht daarna met Grease, wat bracht ze goed voor, goed letten op de pony, de mooi “geknipte”  manen borstelen. Een paar dagen voor de keuring was ze al aan het oefenen met Grease. Op haar manier had ze Grease mooi gemaakt en de dode punten van de manen geknipt! Schrikken voor ons!! HAHA! Maarja het groeit wel weer aan. Luna en Grease liepen op een mooie tweede plaats!

In de middag mochten Marieke en Thijmen met de stoelendans, 11 jaar eo, starten. Marieke moest er helaas al eerste uit. Maar stoer dat ze het wel even deed in die grote groep. Thijmen bleef wat langer over, fanatiekeling is ie ook!

Pien mocht nog met Fyenne voor de keuring en dit super duo mocht op kop! Gaaf!! Thijmen zat met Britney een groep later, Britney was erg aan de zware kant  maar mocht op een nette tweede plaats.

Pien en Marieke mochten nog met de kampioenschappen meedoen, en hoe! Marieke werd met Gigi Amor, kleine maats kampioen en Pien met Fyenne, middenmaats – en dagkampioen! Echt super goed dames!

Aan het eind van de dag, de huldiging van alle kampioenen! En daar stonden ze dan, super trots! En wij zeker niet minder!

Een super leuke en geslaagde dag!