Nikita en Floor verhuisd.

Onze “oude” Nikita, bij ons op stal geboren in 1998. En wat heeft deze dame ons veel gebracht! 20 mooie veulens, die stuk voor stuk ook weer zoveel hebben gebracht!

Shakira, Tamara, Whitney, Britney, Cooper, Lindsey. Allemaal een 1e premie! De prachtige Noa-Lynn die dit jaar op kop liep op de keuring. Gamble de prachtige goedgekeurde zoon van Nikita. Niet voor niets is Nikita Kroon Superpreferent geworden. Helaas wil het nu niet meer lukken met de dracht, ze ziet er nog zo goed uit. Maar hoe mooi is het dan, dat ze van haar oude dag kan en mag genieten bij mensen bij ons in het dorp! Van het voorjaar heeft ze daar al even gelogeerd voor gezelschap bij een van de paarden van hen. Ze waren en zijn dol op onze Nikita. We kunnen haar nog zien lopen vanaf de dijk. En ze geniet! Nikita is met “pensioen”.

En ja, na maanden is dan ook Floor verhuisd! We hadden haar in februari al verkocht naar Monique Tornley uit Australië. Maar Floor bleef nog lekker bij ons omdat ze niet meer mocht vliegen i.v.m. de dracht. Ze heeft een mooi merrieveulen gekregen van Tiede die bij ons blijft. We hebben er naar toe kunnen ‘leven” maar toch blijft het altijd lastig. Als anderhalf jarige merrie kwam ze bij ons, wat een beweging, zo veel schakelend vermogen. En een stap! Echt wat waardeerde ze zich op in de baan. Een zeer interessant papier, dus ja. We hebben dit jaar als alles goed is een hengst uit haar aan de keuring, Pelle ( Auwert) haar eerste veulen. Vaya (Auwert) loopt nog steeds bij ons en haar dochter van dit jaar, Ynske (Tiede) krijgt ook nog de kans.

Ze krijgt daar een super adres, daar twijfelen we niet aan! Nu staat ze nog een poosje bij de Nieuwe Heuvel in Lunteren waar ik haar toch mooi nog even een in de gaten kan houden!

We gaan beide dames missen! ❤️❤️

Nikita van Stal van Aschberg

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.