Nederlands Kampioenschap 2017 Lunteren

En nu zit het keuringsseizoen er echt op. Gisteren zijn we naar het NK te Lunteren geweest met onze merries. Het was weer een gezellige drukte bij ons op stal, met vier merries van onszelf, het veulen van Koos en de middenmaat van Jordy en de twee dames van Gerrit stonden er weer aardig wat pony’s op stal.

Het is al super gaaf dat je mee mag doen en dan ook nog met vier merries die op de premiekeuring te Kapel Avezaath kampioen zijn geworden. 

Als eerste ons jaarling Kandy, ze mocht op een super nette derde plaats opstellen, waar het kopnummer later kampioen werd.

Hierna onze trots Jo-Ann, ze is zo mooi in belijning. En ze deed het weer! Ze mocht op kop opstellen! En later strijden met het jeugdkampioenschap grote maat. Waar de eer naar de mooie merrie Justine van het Esveld ging.

De merrie van Luna, Havana was al wat aan de diepe kant van de dracht maar liet zich weer super zien en mocht ook op een mooie tweede plaats opstellen. Luna heeft zelf even het ererondje gedaan! Trots meisje! 

En onze mooie Faith, ze liet zich super zien ons stress beertje! Ook Faith mocht op een mooie tweede plaats.

De mooie dames van Gerrit, Kosmea en Krokus van “De Heul” mochten op een mooie vierde en vijfde plaats opstellen. 

Lotus van Stal de Spoorlijn, het prachtige veulen van Koos mocht als eerste opstellen!

Fame van Stal Arjo van Jordy liep op een mooie derde plaats en Juultje van de Vissershof van Sietse liet zich ook weer super zien en mocht ook op kop!

Ons Topteam heeft zich super laten zien!  We hebben weer een gezellig dag en avond gehad! 

Iedereen van harte gefeliciteerd met de resultaten en kampioenschappen. 

Faith

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.