Drie veulens in één nacht!

Wat een drukte! Vier melders om en drie veulens geboren. 

Rob en Wanda hadden Fannie gebracht met een knap uier, Gerrit en Ineke hadden een feestje dus Kamille en Belle waren zaterdagochtend gebracht. En zelf hadden we Havana en Nikita met een strak uier. Dus alle vier het alarm om.

Als eerste de pony van Luna, Havana, Luna gauw wakker gemaakt en mee naar buiten. Het is het eerste veulen van Havana, dus ze vond het allemaal nog erg vreemd. Maar Luna heeft goed geholpen en veel geknuffeld. Uiteindelijk is daar onze eerste Ultimo geboren, een mooi zwartbont hengstveulen! Luna heeft hem Moonlight genoemd, ze is zo trots!  

Weer lekker naar bed nadat we Havana en Moonlight op stal hadden gezet. En een uur later weer het alarm. En daar is een prachtig zwart merrieveulen voor Kamille van Virginius. Een mooi stevig veulen genaamd Mette. Gerrit en Ineke hadden dus dubbel feest! 

En als laatste onze oude dame Nikita, ook dat ging goed. Nikita heeft een hengstveulen van Fonseca gekregen. Alweer het 17e veulen voor onze lieve dame! Wat is ze er altijd trots en gek mee, hij heeft de naam Murdock gekregen. (foto volgt)

Een druk nachtje, maar dit is het zeker weer waard!  

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.