Inmiddels 5 friezen dames op stal, een droom die uitgekomen is. Niet dromen maar doen…  

Wat genieten we van deze dames. Bloesem, ChristinaWilkje en Hiske. Bloesem en Christina zijn allebei bijna 3 jaar en mogen dit jaar hun opwachting maken op de keuring. Wordt dus erg spannend. Bloesem is al twee keer naar de keuring geweest en heeft twee keer een 1ste premie mogen behalen. Voor Christina is het nog erg spannend, ze is nog nooit ergens geweest. Alleen maar in de wei, niets mee gedaan.

Maar WAUW wat is ze gaaf. Ze gaat dan ook al vroeg in training.

Wilkje, de oudere dame op stal, is de moeder van Christina en heeft het mooie predicaat ster. Ze is drachtig van Alwin en verwacht in juni 2019 haar veulen. Dus we gaan een spannend jaar tegemoet.

Hiske onze jongste telg, heeft een 1ste premie mogen behalen op de keuring. En wat is ze mooi en beweegt ze makkelijk. Lekker in de wei en ontwikkelen en kijken hoe ze uitgeroeid. Aan het papier zal het zeker niet liggen met een mooie Kroon moeder!

En ja dan hebben we Dieke nog, een super groot jaarling met machtige beweging! Ze is lekker aan het logeren in Neede en gaan we is kijken hoe deze dame uitgroeid! Leuk “projectje”

Maar jeetje! Wat is dit  gaaf zeg, vier van die mooie dames op stal en eentje in een mooie wei! Een droom die werkelijkheid is geworden! Elke dag genieten!

Bloesem

Christina

Wilkje

Hiske

Dieke

Tuulke
Tuulke