Nederlands Kampioenschappen Lunteren

Wat een topdag hebben we gehad!

Zes pony’s zijn er donderdag klaargemaakt voor de grote dag.

  • Heaven Fleur van Noordereind van Gerrit van de Bovenkamp
  • Fabiënne van de Spoorlijn van Koos de Klein
  • Gigi Amor van Stal van Aschberg van Gijsbert van Gessel
  • Jasmijn van de Casterhof van Roel van Gessel
  • Britt van Stal van Aschberg
  • Havana van Stal van Aschberg

Van te voren was het al een gezellige boel op stal. Zaterdagmorgen al zeer vroeg richting Lunteren met zijn allen. Twee trailers vol.

Jasmijn mocht de spits afbijten en wat kan dat kleine “monster” stappen zeg! Die liet zich even super zien en mocht op kop!

Havana en “Fleur” (zoals we haar noemen) waren daarna aan de beurt. En wat keek ze weer mooi Fleur van Gerrit! Wat een raskikkertje is dat. Ze zaten bij elkaar in de rubriek. Fleur liep op een super mooie tweede plaats achter de latere kleine maats kampioen in de jeugd. Havana mocht op een nette vierde plaats te lopen. We waren hiermee super tevreden mee,

En dan onze trots! Gijsbert met Gigi Amor, we vonden haar wat aan de diepe kant, maarja ze krijgt in april al een veulen. Maar wat een verschijning in de baan!! WAUW! En zo relax, ze mocht op kop opstellen! De dag kon dus echt niet meer stuk!

Fabiënne het raskikkertje van Koos, ook al zo’n mooie verschijning en wat een draf heeft deze dame! Ze mocht op een mooie tweede plaats opstellen!

Onze Britt was weer lekker gestrest net zoals haar moeder. Maar wat blijft ze toch mooi! Ze mocht in een zeer mooie rubriek op de vierde plaats opstellen. Top!

Eind van de dag de kampioenschappen, Jasmijn liet zich weer van haar beste kant zien en stapte er super overheen! Van deze dame gaan we zeker nog meer horen!

En ja, Gijs werd toch wel wat zenuwachtig, Gigi Amor mocht meedoen met de kleine maat kampioenschappen! Wat staat ze daar mooi, oren erop dat mooie koppie en fraaie belijning. Ze haalde het kampioenschap binnen!! Zo gaaf! Dan ook even dat koppie van Gijs, hij kon het niet beseffen maar wat was hij blij! En wij erbij! Wauw wat is dit mooi!! 

Fokvereniging West Betuwe heeft zich super laten zien met drie kampioenen op het NK. De algemeen jeugdkampioen Hare Majesteit van den Hartoghoeve, ze was van de zomer al mooi maar is alleen nog maar mooier geworden! De kleine maat van Gijsbert, Gigi Amor van Stal van Aschberg en de raskikker en super bewegende Geertje van de Bekelaar.

Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie kampioenen! Wat een mooie kwaliteitsvolle rij stond er aan het eind van de dag bij het Wilhelmus!

Gigi Amor

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.