Nationaal Kampioenschappen,Lunteren

En nu zit het keuringsseizoen er echt op. En hoe! We hebben weer een super mooi jaar met onze merries achter de rug. Wat zijn we trots met onze eigen gefokte dames. 

Afgelopen zaterdag mochten we met onze twee kampioentjes naar Lunteren. Madelief en Faith. Madelief was van de zomer al zo gigantisch dik, wat fokt Fiorella haar veulens toch altijd super. Ze geeft geen melk maar slagroom zeggen we altijd. En dat was ook duidelijk aan Madelief te zien, toch maar gewassen en klaargemaakt voor het NK.  Want we zijn zelf nogal weg van haar. De mooie bovenlijn met die mooie lange hals en front blijft ze houden. En een dochter van onze eigen gefokte hengst Gamble van Stal van Aschberg, hoe gaaf is dat! Wat doet hij het goed!

Het is al leuk dat je mee mag doen, maar als ze dan in een mooie rubriek op kop komt te lopen wil je stiekem alleen maar meer. En jeetje, ze werd Nationaal Veulenkampioen! Wat gaaf. En Luna, wat een emotie bij ons meisje! Wat is ze trots!

En wat zijn wij trots op onze mannen! Wat een team hebben we toch, we houden elkaar “wakker” maar houden ook onze eigen mening en waardering en als ze dan allemaal zo goed draaien op een NK. Ja dan zijn wij erg trots!

Koos liep met zijn mooie raskikker op een tweede plaats, Gijsbert met Gigi, wat blijft ze mooi, ook op een hele mooie tweede plaats. En dan de tweejarige mini van de gebroeders van Gessel liep ook al mooi op een tweede plaats. Jordy met zijn topper Jill op kop! Wat keek ze weer mooi. Leendert en Gerard met Britt op een mooie derde plaats. Wout deed het ook super met zijn dames, een mooie tweede plaats. En dan de topper van de dag! Sietse met zijn Dakita, wauw! Wat gaaf, hij doet het maar even, hij werd zomaar “even” Nationaal Kampioen!!! 

We hebben het seizoen weer super afgesloten met zijn allen, je doet het tenslotte samen! 

Madelief van Stal van Aschberg

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.